Powered by Blogger.ba

08.12.2007.

Recoba: "Mancini je imao sreće"

Alvaro Recoba, igrač Intera na posudbi u Torinu, poručio je svom donedavnom treneru Robertu Manciniju kako je imao sreće što je dobio priliku za rad u Interu. El Chino je deset godina proveo u redovima Intera, od toga tri posljednje pod trenerskom palicom Roberta Mancinija, a urugvajski nogometaš tvrdi kako se nikad sa njim nije sastao u četiri oka.

"Nikada nismo odgovarali jedan drugome. Osjetio sam to i prije nego što je došao u Inter, kao i nekoliko puta u vrijeme dok smo tamo bili zajedno. On ima svoju perspektivu gledanja na neke stvari, a ja svoju i nikada se nismo mogli složiti. Po mom mišljenju, Mancini je imao veliku, veliku sreću što je dobio priliku u Interu u pravom trenutku u svakom smisli te riječi." kaže Recoba.

Recoba će u nedjelju zaigrati protiv svojih bivših suigrača po prvi put otkako je početkom ove sezone prešao u Torino. "Nadam se da ću zabiti gol, a onda ćemo vidjeti hoću li slaviti ili ne. U deset godina koliko sam bio u Interu nisam ni prema kome bio bezobrazan i mislim da će me navijači pozdraviti. Ali, za vrijeme utakmice će mi zviždati, kao što se to obično dešava u ovoj državi. Od prve do zadnje minute vlada strast, ali nakon što sudac odsvira kraj to će opet biti ljubav." dodao je Recoba.

F.C.Internazionale

Powered by Blogger.ba


Seria A

Zanimljivosti

Za Inter igraju :
[b]GOLMANI:
JULIO CESAR
PAOLO ORLANDONI
FRANCESCO TOLDO[/b]


ODBRANA:

ANDREOLLI MARCO
NICOLAS BURDISSO
CORDOBA IVAN
GROSSO FABIO
MAICON DOUGLAS
MATERAZZI MARCO
SAMUEL WALTER
ZANETTI JAVIER

SREDINA:

CAMBIASSO ESTEBA
CESAR RODRIGUES
DACOURT OLIVIER
LUIS FIGO
ANDRADE MAXWELL
SOLARI SANTIAGO
STANKOVIC DEJAN
VIEIRA PATRICK

NAPADI:

ADRIANO LEITE RIBEIRO
CRUZ JULIO RICARDO
RECOBA ALVARO
CRESPO HERNAN
IBRAHIMOVIC ZLATAN


[/b]

Posjetite

moj mail

deni_herceg@hotmail.com

BROJAČ POSJETA
105615
online

Powered by Blogger.ba